INFORMACIÓ / CITA PRÈVIA

Més de 30 anys a la cura dels teus ulls

Intervencions amb làser per evitar l'ús d'ulleres o lents de contacte (miopia, hipermetropia, astigmatisme, presbícia), cirurgia de cataractes sense bisturí i els millors especialistes en oftalmologia pediàtrica.

Cirurgia refractiva

Adéu a la miopia, hipermetropia i astigmatisme. Adéu a les ulleres o lents de contacte.

LLEGIR MÉS

Presbícia

La presbícia, o vista cansada, és un defecte ocular que apareix a partir dels 40 anys.

LLEGIR MÉS

Cataractes

Estan associades a l'edat i en general són significatives a partir dels 60 anys.

LLEGIR MÉS

Oftalmologia pediàtrica

Des que el nen neix, el seu ull està en continu desenvolupament fins als 7 o 8 anys.

LLEGIR MÈS

Benvinguts a Oftalmedic Salvà

Fundada inicialment al 1988 per l'oftalmòleg Dr. Luis Salvà Ladaria, Oftalmedic Salvà compta ja amb més de 30 especialistes i professionals sanitaris sota un denominador comú: la qualitat rigorosa en la cura dels ulls i de la visió. Més de 80.000 visites, més de 2.000 cirurgies a l'any i milers de pacients satisfets ens avalen.

A Oftalmedic Salvà aportem gran importància a la innovació i la tecnologia, tractant d'estar sempre a l'avantguarda. Per això comptem amb l'únic equip làser Femtosegon Lensar a totes les Illes Balears, que permet la cirurgia de cataractes sense bisturí. Tot això es sustenta amb la formació actualitzada i continuada de l'ampli equip de professionals en Medicina-Oftalmològica, Optometria, Infermeria i personal auxiliar.

L’any 2017 Oftalmedic Salvà a Clínica Salvà es converteix en el primer i únic centre oftalmològic de les Illes Balears en obtenir la certificació ISO 9001:2015 pel seu Sistema de Gestió de la Qualitat, comprometent-se amb l’excel·lència en la qualitat de la pràctica mèdica i assistencial.

Fundació Bona Llum

Fundació Bona Llum

La Fundació Bona LLum Oftalmedic és una entitat sense ànim de lucre que neix el 1998 per iniciativa de Luis Salvá Ladaria.
Oftalmedic Clínica Salvà

Zona de jocs

La Clínica Salvà compte entre les seves instal·lacions amb una Zona de Jocs, una sala d'oci on els petits podran gaudir.
Oftalmedic Clínica Salvà

Els nostres pacients opinen

Conegui els testimonis d'alguns pacients. Vol enviar-nos suggeriments? oftalmedic@oftalmedic.com

Tecnologia

Pioners en tecnologia Làser per a cirurgia de cataractes sense bisturí i correcció definitiva de miopia, hipermetropia, astigmatisme i presbícia

Experiència

Amb més de 30 anys d'experiència, milers de pacients satisfets de diferents nacionalitats avalen la nostra trajectòria i professionalitat

Professionalitat

Un equip d'especialistes en Medicina Oftalmològica, Optometria i Infermeria, l'informaran sobre la millor solució per al seu problema de visió

Solidaritat

Compromesos amb els més desfavorits, en la nostra Fundació Bona Llum Oftalmedic, col·laborem amb projectes nacionals i internacionals

Vol conèixer Oftalmedic Salvà?